Έως 6 άτοκες δόσεις
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 150€ (εντός Λεκανοπεδίου Αττικής)
After Sales Services
Μεγάλος εκθεσιακός χώρος
ΔΕΥΤ.- ΠΑΡ: 7:00-17:00,
ΣΑΒ: 7:00-14:00
0
0
Δημοφιλή προϊόντα
    Δες όλα τα αποτελέσματα
    GARDENA - 9042-20 Αντλία για Ακάθαρτα Νερά 16000
    116,00 €
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
    GARDENA - 9042-20 Αντλία για Ακάθαρτα Νερά 16000
    Κωδικός: 9704860-01
    ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
    Σε περίπτωση που ένα υπόγειο δωμάτιο έχει νερό, μετά από πλημμύρα ή ρήξη, η αντλία αποστράγγισης είναι η σωστή επιλογή για εσάς. Ακόμα και όταν οι τάφροι κατασκευής γεμίζουν με ακάθαρτο νερό μετά από έντονες βροχοπτώσεις ή η λιμνούλα του κήπου σας πρέπει να αντληθεί ξανά, αποδεικνύεται ότι είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την απομάκρυνση ανεπιθύμητου και ακάθαρτου νερού. Αυτή η υψηλής αισθητικής και καινοτόμα αντλία είναι πολύ ισχυρή και ιδιαίτερα αποτελεσματική, ο κινητήρας 450 W προσφέρει υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας. Σε συνδυασμό με το μέγιστο βάθος βύθισης 7 m και την πίεση 0,7 bar, η αντλία αποστράγγισης ακάθαρτου νερού εξοικονόμησης ενέργειας μπορεί να αντλήσει έως και 16.000 λίτρα νερού ανά ώρα. Τυχόν σωματίδια...
    Διαβάστε Ολόκληρη την Περιγραφή
    Ισχύς: 450 W
    Μέγιστη ικανότητα άντλησης: 16000 l/h
    Μέγιστη πίεση: 0.7 bar
    Μέγιστο βάθος βύθισης: 7 m
    Μέγιστο ύψος κατάθλιψης: 7 m
    Μέγιστη θερμοκρασία υγρού: 35 °C
    Μήκος καλωδίου: 10 m
    Μέγεθος σωματιδίων: 35 mm
    Τύπος καλωδίου ρεύματος: H05 RNF
    Κατηγορία ηλεκτρικής προστασίας: IP X8
    Βάρος: 4.7 Kg
    Περισσότερα Χαρακτηριστικά
    Τιμή
    116,00 €
    Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
    Πληρωμή έως και σε 6 άτοκες δόσεις
    ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
    Περιγραφή
    • Σε περίπτωση που ένα υπόγειο δωμάτιο έχει νερό, μετά από πλημμύρα ή ρήξη, η αντλία αποστράγγισης είναι η σωστή επιλογή για εσάς.
    • Ακόμα και όταν οι τάφροι κατασκευής γεμίζουν με ακάθαρτο νερό μετά από έντονες βροχοπτώσεις ή η λιμνούλα του κήπου σας πρέπει να αντληθεί ξανά, αποδεικνύεται ότι είναι ένα ισχυρό εργαλείο για την απομάκρυνση ανεπιθύμητου και ακάθαρτου νερού.
    • Αυτή η υψηλής αισθητικής και καινοτόμα αντλία είναι πολύ ισχυρή και ιδιαίτερα αποτελεσματική, ο κινητήρας 450 W προσφέρει υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση ενέργειας.
    • Σε συνδυασμό με το μέγιστο βάθος βύθισης 7 m και την πίεση 0,7 bar, η αντλία αποστράγγισης ακάθαρτου νερού εξοικονόμησης ενέργειας μπορεί να αντλήσει έως και 16.000 λίτρα νερού ανά ώρα.
    • Τυχόν σωματίδια ακαθαρσιών στο νερό μπορούν να αντιμετωπιστούν έως και μεγέθους 35 mm.
    • Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία αυτοπροστασίας, η αντλία αποστράγγισης ακάθαρτου νερού 16000 GARDENA παραμένει απολύτως ασφαλής και σταθερή ανά πάσα στιγμή κατά τη λειτουργία.
    • Αυτό εξαρτάται από την έξυπνη σχεδίαση, καθώς και από άριστα υλικά κατασκευής και ποιότητας, συμπεριλαμβανομένων πτυχών από ανοξείδωτο χάλυβα και ενός κεραμικού άξονα μεγάλης διάρκειας ζωής με τριπλή στεγανοποίηση.
    • Θα εντυπωσιαστείτε από την ευελιξία του.
    • Για παράδειγμα, η αντλία μπορεί να συνδεθεί απευθείας σε σωλήνες με διαφορετικές διαμέτρους όπως 25 (1 "), 32 (1 ¼") και 38 mm (1 ½ ") χρησιμοποιώντας το νέο, εύκολο σύστημα σύνδεσης σωλήνα GARDENA για να συνδέσετε τα πάντα με ένα κλικ.
    • Μία προαιρετική παροχή G1 "ή G1 ½" ανοίγει ακόμη περισσότερες δυνατότητες σύνδεσης για αποτελεσματική και ασφαλή λειτουργία της αντλίας.
    • Με την αντλία αποστράγγισης ακάθαρτου νερού GARDENA 16000, τα προβλήματα κατά την άντληση λιμνών ή σε πλημμυρισμένες περιοχές είναι πλέον παρελθόν.
    Τεχνικά Χαρακτηριστικά
    Ισχύς: 450 W
    Μέγιστη ικανότητα άντλησης: 16000 l/h
    Μέγιστη πίεση: 0.7 bar
    Μέγιστο βάθος βύθισης: 7 m
    Μέγιστο ύψος κατάθλιψης: 7 m
    Μέγιστη θερμοκρασία υγρού: 35 °C
    Μήκος καλωδίου: 10 m
    Μέγεθος σωματιδίων: 35 mm
    Τύπος καλωδίου ρεύματος: H05 RNF
    Κατηγορία ηλεκτρικής προστασίας: IP X8
    Βάρος: 4.7 Kg