Έως 6 άτοκες δόσεις
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 150€ (εντός Λεκανοπεδίου Αττικής)
After Sales Services
Μεγάλος εκθεσιακός χώρος
ΔΕΥΤ.- ΠΑΡ: 7:00-17:00,
ΣΑΒ: 7:00-14:00
0
0
Δημοφιλή προϊόντα
  Δες όλα τα αποτελέσματα
  BOSCH - EasyPump Αεροσυμπιεστής Μπαταρίας 3.6V
  70,89 €
  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
  BOSCH - EasyPump Αεροσυμπιεστής Μπαταρίας 3.6V
  Κωδικός: 0603947000
  ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
  Φουσκώστε το: Η αίσθηση της αντλίας πεπιεσμένου αέρα μπαταρίας για διαισθητική, καθημερινή εργασία Μικρό εργαλείο, μεγάλη απόδοση: Η EasyPump είναι η διαισθητική αντλία αέρα της Bosch για όλες τις εφαρμογές μέχρι και 10,3 bar. Η μέτρηση σε πραγματικό χρόνο της μονάδας και η λειτουργία προεπιλογής υποστηρίζουν άνετα και ακριβή αποτελέσματα φουσκώματος. Η αντλία διαθέτει μια καθαρή διεπαφή και μια ευρύχωρη οθόνη, αναγνώσιμη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Ο συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός της την καθιστούν σε ιδανικό συνοδό σας. Εξοπλισμένη με διάφορους προσαρμογείς, αποθηκευμένους νοικοκυρεμένα στη θήκη αποθήκευσης, η EasyPump μπορεί να φουσκώσει όλα τα είδη ελαστικών (π.χ. αυτοκινήτου, ποδηλάτου), μπάλες (π.χ., μπάλες ποδοσφαίρου) ακόμη και...
  Διαβάστε Ολόκληρη την Περιγραφή
  Τάση μπαταρίας: 3.6 V
  Μέγ. Ah: 3 Ah
  Βάρος με μπαταρία: 0.4 kg
  Μέγιστη πίεση: 10 bar
  Μέγιστη πίεση: 150 psi
  Μέγιστη πίεση: 1030 kPa
  Μέγ. ποσότητα εξόδου: 10 l/min
  Μήκος εύκαμπτου σωλήνα: 0.2 m
  Διαστάσεις εργαλείου (Μ x Π x Υ): 49 x 215 x 106 mm
  Γαλλική βαλβίδα
  Βελόνα μπάλας
  Προσαρμογέας όγκου
  Καλώδιο USB
  Υφασμάτινος σάκος
  Περισσότερα Χαρακτηριστικά
  Τιμή
  70,89 €
  Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ
  ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
  Πληρωμή έως και σε 6 άτοκες δόσεις
  ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
  Περιγραφή
  • Φουσκώστε το: Η αίσθηση της αντλίας πεπιεσμένου αέρα μπαταρίας για διαισθητική, καθημερινή εργασία
  • Μικρό εργαλείο, μεγάλη απόδοση: Η EasyPump είναι η διαισθητική αντλία αέρα της Bosch για όλες τις εφαρμογές μέχρι και 10,3 bar.
  • Η μέτρηση σε πραγματικό χρόνο της μονάδας και η λειτουργία προεπιλογής υποστηρίζουν άνετα και ακριβή αποτελέσματα φουσκώματος.
  • Η αντλία διαθέτει μια καθαρή διεπαφή και μια ευρύχωρη οθόνη, αναγνώσιμη κατά τη διάρκεια της ημέρας.
  • Ο συμπαγής και ελαφρύς σχεδιασμός της την καθιστούν σε ιδανικό συνοδό σας.
  • Εξοπλισμένη με διάφορους προσαρμογείς, αποθηκευμένους νοικοκυρεμένα στη θήκη αποθήκευσης, η EasyPump μπορεί να φουσκώσει όλα τα είδη ελαστικών (π.χ. αυτοκινήτου, ποδηλάτου), μπάλες (π.χ., μπάλες ποδοσφαίρου) ακόμη και μικρά είδη θαλάσσιων σπορ.
  • Το φούσκωμα δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο.
  • Ακρίβεια πίεσης πλήρωσης - Ακριβής στο χιλιοστό πίεση πλήρωσης: Η αντλία σας επιτρέπει να προρρυθμίσετε μια επιθυμητή πίεσης στόχος. Η αυτόματη απενεργοποίηση σταματά τη διαδικασία πλήρωσης (φούσκωμα) μόνο, όταν επιτευχθεί αυτή η τιμή στόχος.
  • Τέλεια προετοιμασία για οποιαδήποτε εργασία - Η ενσωματωμένη αποθήκευση των εξαρτημάτων διαθέτει μια επιλογή από τους πιο συνηθισμένους προσαρμογείς (βελόνα μπάλας, γαλλικός προσαρμογέας βαλβίδας, προσαρμογέας μπαλονιού), προσεκτικά αποθηκευμένους σε μια θήκη.
  • Εύκολη ανάγνωση ακόμη και σε έντονο φως της ημέρας - Ο καθαρός και φωτεινός σχεδιασμός οθόνης της Bosch καθιστά εύκολη την ανάγνωση της οθόνης, ακόμη και σε έντονο φως της ημέρας. Προβάλλοντας πάντα την τρέχουσα τιμή καθώς και την τιμή στόχο, η οθόνη επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τα δεδομένα.
  • Φωτίζει την περιοχή της βαλβίδας - Το ενσωματωμένο πάνω στον εύκαμπτο σωλήνα έντονο φως LED της Bosch εξασφαλίζει, ότι η περιοχή της βαλβίδας είναι πάντα φωτισμένη.
  • Υψηλής ποιότητας εύκαμπτος σωλήνας για ασφάλεια και άνεση - Ο υψηλής ποιότητας εύκαμπτος σωλήνας έχει υφασμάτινο κάλυμμα και έναν μεταλλικό σύνδεσμο με σπείρωμα, αρκετά μικρό για να φθάνει επίσης βαλβίδες σε στενούς χώρους. Ο προσαρτήσιμος εύκαμπτος σωλήνας 24 cm μπορεί να περιστρέφεται 360°.
  • Διαισθητική και άνετη χρήση, ιδανική θεώρηση - Η διαισθητική διάταξη του πίνακα ελέγχου εγγυάται άμεση χρήση και προσφέρει τρεις διαφορετικές μονάδες. Γωνία 30° του εργαλείου για άνετη ανάγνωση.
  • Εντυπωσιακή αντοχή, εύκολη φόρτιση - Φόρτιση γενικής χρήσης: Στο σπίτι ή κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Το USB-C™ καθιστά τη φόρτιση γρήγορο και απρόσκοπτη. Ο χρόνος λειτουργίας της μπαταρίας εξασφαλίζει διαρκή απόδοση.
  Τεχνικά Χαρακτηριστικά
  Τάση μπαταρίας: 3.6 V
  Μέγ. Ah: 3 Ah
  Βάρος με μπαταρία: 0.4 kg
  Μέγιστη πίεση: 10 bar
  Μέγιστη πίεση: 150 psi
  Μέγιστη πίεση: 1030 kPa
  Μέγ. ποσότητα εξόδου: 10 l/min
  Μήκος εύκαμπτου σωλήνα: 0.2 m
  Διαστάσεις εργαλείου (Μ x Π x Υ): 49 x 215 x 106 mm

  Υλικά παράδοσης

  Γαλλική βαλβίδα
  Βελόνα μπάλας
  Προσαρμογέας όγκου
  Καλώδιο USB
  Υφασμάτινος σάκος