Έως 6 άτοκες δόσεις
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 150€ (εντός Λεκανοπεδίου Αττικής)
After Sales Services
Μεγάλος εκθεσιακός χώρος
ΔΕΥΤ.- ΠΑΡ: 7:00-17:00,
ΣΑΒ: 7:00-14:00
0
0
Δημοφιλή προϊόντα
    Δες όλα τα αποτελέσματα
    BOSCH - Βούρτσα Καθαρισμού για UniversalBrush
    9,99 €
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
    BOSCH - Βούρτσα Καθαρισμού για UniversalBrush
    Κωδικός: 1600A023KW
    ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
    Παραμένει ανθεκτική: Ισχυρός βοηθός για κάθε είδους ρύπανσης Αυτή η βούρτσα είναι κατασκευασμένη για εργασίες δυνατού καθαρισμού. Χάρη στη μεγάλη ταχύτητα περιστροφής με 215 στροφές/λεπτό καθαρίζει νιπτήρες, πλακάκια και αρμούς σε μπάνια και κουζίνες, καθώς και ζάντες ελαστικών, έπιπλα αιθρίων και αρμούς πλακιδίων σε εξωτερικούς χώρους. Η βούρτσα προορίζεται για χρήση σε σκληρές επιφάνειες, υφάσματα, κεραμικά και πορσελάνη, αλουμίνιο και μέταλλο, καθώς και σε πλαστικά και λαμινάτ. Επιτρέπεται επίσης και για χρήση σε επικαλυμμένες επιφάνειες. Σχεδιασμένη για μεγάλη διάρκεια ζωή, καθώς είναι κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων έως 50 °C και επαναχρησιμοποιήσιμη.
    Διάμετρος βούρτσας: 71 mm
    Τιμή
    9,99 €
    Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
    Πληρωμή έως και σε 6 άτοκες δόσεις
    ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
    Περιγραφή
    • Παραμένει ανθεκτική: Ισχυρός βοηθός για κάθε είδους ρύπανσης
    • Αυτή η βούρτσα είναι κατασκευασμένη για εργασίες δυνατού καθαρισμού.
    • Χάρη στη μεγάλη ταχύτητα περιστροφής με 215 στροφές/λεπτό καθαρίζει νιπτήρες, πλακάκια και αρμούς σε μπάνια και κουζίνες, καθώς και ζάντες ελαστικών, έπιπλα αιθρίων και αρμούς πλακιδίων σε εξωτερικούς χώρους.
    • Η βούρτσα προορίζεται για χρήση σε σκληρές επιφάνειες, υφάσματα, κεραμικά και πορσελάνη, αλουμίνιο και μέταλλο, καθώς και σε πλαστικά και λαμινάτ.
    • Επιτρέπεται επίσης και για χρήση σε επικαλυμμένες επιφάνειες. Σχεδιασμένη για μεγάλη διάρκεια ζωή, καθώς είναι κατάλληλη για πλυντήριο πιάτων έως 50 °C και επαναχρησιμοποιήσιμη.
    Τεχνικά Χαρακτηριστικά
    Διάμετρος βούρτσας: 71 mm