Έως 6 άτοκες δόσεις
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 150€ (εντός Λεκανοπεδίου Αττικής)
After Sales Services
Μεγάλος εκθεσιακός χώρος
ΔΕΥΤ.- ΠΑΡ: 7:00-17:00,
ΣΑΒ: 7:00-14:00
0
0
Δημοφιλή προϊόντα
    Δες όλα τα αποτελέσματα
    GARDENA - 11120-20 Ψεκαστήρας Προπίεσης Comfort 1.25Lt
    25,40 €
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
    GARDENA - 11120-20 Ψεκαστήρας Προπίεσης Comfort 1.25Lt
    Κωδικός: 9704613-01
    ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
    Ο εύχρηστος ψεκαστήρας πίεσης για φυτά σε μπαλκόνι και βεράντα με επιπλέον έξυπνο άνοιγμα. Ο Ψεκαστήρας Προπίεσης Comfort 1,25 l από την GARDENA είναι ιδανικός για τη φροντίδα του φυτού σας στο μπαλκόνι και το αίθριο. Πολλές χρήσιμες λειτουργίες διασφαλίζουν την απλή λειτουργία με υψηλό βαθμό άνεσης, ανεξάρτητα από το αν θέλετε να ψεκάσετε τα φυτά σας ή να παρέχετε πρόσθετη προστασία με σπρέι. Για την πλήρωση, τη μέτρηση του υγρού και την εκκένωση του δοχείου, το δεύτερο άνοιγμα που περιλαμβάνει το καπάκι μέτρησης στο περίβλημα θα είναι μεγάλη βοήθεια και τα χέρια σας θα παραμείνουν στεγνά κατά τη χρήση του ψεκαστήρα. Πριν ξεκινήσετε, αυξήστε την πίεση στον ψεκαστήρα χρησιμοποιώντας την εργονομικά διαμορφωμένη λαβή D,...
    Διαβάστε Ολόκληρη την Περιγραφή
    Χωρητικότητα: 1.25 lit
    Τιμή
    25,40 €
    Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
    Πληρωμή έως και σε 6 άτοκες δόσεις
    ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
    Περιγραφή
    • Ο εύχρηστος ψεκαστήρας πίεσης για φυτά σε μπαλκόνι και βεράντα με επιπλέον έξυπνο άνοιγμα.
    • Ο Ψεκαστήρας Προπίεσης Comfort 1,25 l από την GARDENA είναι ιδανικός για τη φροντίδα του φυτού σας στο μπαλκόνι και το αίθριο.
    • Πολλές χρήσιμες λειτουργίες διασφαλίζουν την απλή λειτουργία με υψηλό βαθμό άνεσης, ανεξάρτητα από το αν θέλετε να ψεκάσετε τα φυτά σας ή να παρέχετε πρόσθετη προστασία με σπρέι.
    • Για την πλήρωση, τη μέτρηση του υγρού και την εκκένωση του δοχείου, το δεύτερο άνοιγμα που περιλαμβάνει το καπάκι μέτρησης στο περίβλημα θα είναι μεγάλη βοήθεια και τα χέρια σας θα παραμείνουν στεγνά κατά τη χρήση του ψεκαστήρα.
    • Πριν ξεκινήσετε, αυξήστε την πίεση στον ψεκαστήρα χρησιμοποιώντας την εργονομικά διαμορφωμένη λαβή D, συμπεριλαμβανομένου του ρυθμιστικού τερματικού.
    • Στη συνέχεια, χρειάζεται μόνο να πατήσετε το κουμπί στη λαβή.
    • Η ενσωματωμένη λειτουργία 360 ° σημαίνει ότι το υγρό απορροφάται πάντα κατά τον ψεκασμό, ανεξάρτητα από τη θέση στην οποία βρίσκεται.
    • Το ακροφύσιο ορείχαλκου υψηλής ποιότητας βρίσκεται στην έξοδο κεφαλής της φιάλης ψεκασμού, η οποία δεν μπορεί μόνο να ρυθμιστεί σε διαφορετικές εντάσεις (ψεκασμός ή ομίχλη), αλλά μπορεί επίσης να είναι υπό γωνία έως 90 °.
    • Αυτό επιτρέπει μια άνετη εφαρμογή κάτω από το φύλλο χωρίς να χρειάζεται να στρίψετε τον καρπό σας σε μια άβολη γωνία.
    • Επιπλέον, ένα νάιλον φίλτρο (διαθέσιμο στη GARDENA) μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να στραγγίσει τα σπιτικά μείγματα.
    • Εδώ θα βρείτε φυτικές συνταγές διαλυμάτων για φυτοπροστασία, όπως μια συνταγή τσουκνίδας για αφίδες.
    • Επιπλέον, η η ημιδιαφανής κατασκευή σάς επιτρέπει να ελέγχετε τη στάθμη πλήρωσης στο δοχείο 1,25 λίτρων ανά πάσα στιγμή.
    Τεχνικά Χαρακτηριστικά
    Χωρητικότητα: 1.25 lit