Έως 6 άτοκες δόσεις
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 150€ (εντός Λεκανοπεδίου Αττικής)
After Sales Services
Μεγάλος εκθεσιακός χώρος
ΔΕΥΤ.- ΠΑΡ: 7:00-17:00,
ΣΑΒ: 7:00-14:00
0
0
Δημοφιλή προϊόντα
    Δες όλα τα αποτελέσματα
    NOCO - GBC103 Προστατευτική θήκη EVA NOCO για το Boost GBX75
    45,00 €
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
    NOCO - GBC103 Προστατευτική θήκη EVA NOCO για το Boost GBX75
    Κωδικός: GBC103
    ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
    Προστατευτική θήκη EVA για τον Εκκινητή Μπαταρίας Λιθίου GBX75 UltraSafe Η ελαφριά, ανθεκτική και στιβαρή προστατευτική θήκη GBC103 EVA έχει ημιάκαμπτο προσαρμοσμένο εξωτερικό περίβλημα με κλείσιμο με φερμουάρ και ενισχυμένη λαβή. Το εξωτερικό περίβλημα EVA από καουτσούκ προσφέρει προστασία από υγρασία, κρούσεις, σκόνη και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες, ενώ το χυτευμένο εσωτερικό ταιριάζει τέλεια, αποθηκεύει και προστατεύει τους αντίστοιχους εκκινητές μπαταριών λιθίου NOCO Boost X UltraSafe - GBX75 (πωλείται χωριστά). Η θήκη GBC103 διαθέτει πρόσθετες τσέπες για τη μεταφορά των σχετικών εξαρτημάτων εκκίνησης (πωλούνται χωριστά). Αποθηκεύστε την προστατευτική θήκη εύκολα στο πορτμπαγκάζ, το όχημα, την κονσόλα ή το γκαράζ σας. Προστατέψτε τον...
    Διαβάστε Ολόκληρη την Περιγραφή
    Εξωτερικές διαστάσεις: Μ 31,7 cm x Π 21,5 cm x Υ 13,2 cm
    Βάρος προϊόντος: 0.8 kg
    Συμβατή με μοντέλα BOOST X: GBX75
    Τιμή
    45,00 €
    Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
    Πληρωμή έως και σε 6 άτοκες δόσεις
    ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
    Περιγραφή
    • Προστατευτική θήκη EVA για τον Εκκινητή Μπαταρίας Λιθίου GBX75 UltraSafe
    • Η ελαφριά, ανθεκτική και στιβαρή προστατευτική θήκη GBC103 EVA έχει ημιάκαμπτο προσαρμοσμένο εξωτερικό περίβλημα με κλείσιμο με φερμουάρ και ενισχυμένη λαβή.
    • Το εξωτερικό περίβλημα EVA από καουτσούκ προσφέρει προστασία από υγρασία, κρούσεις, σκόνη και άλλους περιβαλλοντικούς παράγοντες, ενώ το χυτευμένο εσωτερικό ταιριάζει τέλεια, αποθηκεύει και προστατεύει τους αντίστοιχους εκκινητές μπαταριών λιθίου NOCO Boost X UltraSafe - GBX75 (πωλείται χωριστά).
    • Η θήκη GBC103 διαθέτει πρόσθετες τσέπες για τη μεταφορά των σχετικών εξαρτημάτων εκκίνησης (πωλούνται χωριστά).
    • Αποθηκεύστε την προστατευτική θήκη εύκολα στο πορτμπαγκάζ, το όχημα, την κονσόλα ή το γκαράζ σας.
    • Προστατέψτε τον εκκινητή μπαταρίας GBX75 με μια ελαφριά, ανθεκτική στις κρούσεις, αντικραδασμική και ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες θήκη.
    • Είναι κατασκευασμένη από ενισχυμένο και ανθεκτικό υλικό EVA με μαλακή βελούδινη επένδυση για ασφαλή εφαρμογή χωρίς γρατσουνιές.
    • Διαθέτει ασφαλές περίβλημα με ανθεκτικό φερμουάρ ακριβείας από ατσάλι, ενσωματωμένη ενισχυμένη λαβή και προσαρμοσμένες γλωττίδες ανοίγματος.
    • Είναι φορητή και διαθέτει συμπαγή και ελαφριά σχεδίαση και ταιριάζει στα περισσότερα ντουλαπάκια ή χώρους αποθήκευσης.
    • Είναι προσαρμοσμένη για να ταιριάζει στον εκκινητή μπαταρίας λιθίου GBX75 UltraSafe, καθώς και στα εξαρτήματα που τον συνοδεύουν.
    Τεχνικά Χαρακτηριστικά
    Εξωτερικές διαστάσεις: Μ 31,7 cm x Π 21,5 cm x Υ 13,2 cm
    Βάρος προϊόντος: 0.8 kg
    Συμβατή με μοντέλα BOOST X: GBX75