Έως 6 άτοκες δόσεις
Δωρεάν αποστολή για αγορές άνω των 150€ (εντός Λεκανοπεδίου Αττικής)
After Sales Services
Μεγάλος εκθεσιακός χώρος
ΔΕΥΤ.- ΠΑΡ: 7:00-17:00,
ΣΑΒ: 7:00-14:00
0
0
Δημοφιλή προϊόντα
    Δες όλα τα αποτελέσματα
    MEGUIAR'S - G220316 Trim Hybrid Ceramic Restorer Υβριδικό Κεραμικής Προστασίας Άβαφων Εξωτερικών Πλαστικών Αυτοκινήτου 473ml
    21,00 €
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
    MEGUIAR'S - G220316 Trim Hybrid Ceramic Restorer Υβριδικό Κεραμικής Προστασίας Άβαφων Εξωτερικών Πλαστικών Αυτοκινήτου 473ml
    Κωδικός: G220316
    ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ
    Το Hybrid Ceramic Trim Restorer της Meguiar ανανεώνει, αναζωογονεί και προστατεύει την άβαφη εξωτερική επένδυση γρήγορα και εύκολα. Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία SiO2 για να δημιουργήσετε μια ανανεωμένη εμφάνιση στην εξωτερική επένδυση του αυτοκινήτου που αντέχει στο πλύσιμο, τη βροχή και τα στοιχεία. Το Hybrid Ceramic Trim Restorer δίνει νέα ζωή σε όλες τις εξωτερικές άβαφες επενδύσεις από πλαστικό, βινύλιο και καουτσούκ, όπως προφυλακτήρες, καλούπια, λαβές θυρών, περιβλήματα καθρεπτών οπισθοπορείας και καλύμματα παρμπρίζ. Έτσι, εάν το εξωτερικό πλαστικό και το βινύλιό σας έχουν ξεθωριάσει, κάνοντας το αυτοκίνητό σας να φαίνεται πιο παλιό από ό,τι είναι πραγματικά, επαναφέρετε τα τελειώματα με ανθεκτικό πλούτο και λάμψη που διαρκεί!
    Ποσότητα: 473ml
    Τιμή
    21,00 €
    Οι τιμές περιλαμβάνουν ΦΠΑ
    ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟ
    Πληρωμή έως και σε 6 άτοκες δόσεις
    ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΟΣΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ
    Περιγραφή
    • Το Hybrid Ceramic Trim Restorer της Meguiar ανανεώνει, αναζωογονεί και προστατεύει την άβαφη εξωτερική επένδυση γρήγορα και εύκολα.
    • Χρησιμοποιώντας προηγμένη τεχνολογία SiO2 για να δημιουργήσετε μια ανανεωμένη εμφάνιση στην εξωτερική επένδυση του αυτοκινήτου που αντέχει στο πλύσιμο, τη βροχή και τα στοιχεία.
    • Το Hybrid Ceramic Trim Restorer δίνει νέα ζωή σε όλες τις εξωτερικές άβαφες επενδύσεις από πλαστικό, βινύλιο και καουτσούκ, όπως προφυλακτήρες, καλούπια, λαβές θυρών, περιβλήματα καθρεπτών οπισθοπορείας και καλύμματα παρμπρίζ.
    • Έτσι, εάν το εξωτερικό πλαστικό και το βινύλιό σας έχουν ξεθωριάσει, κάνοντας το αυτοκίνητό σας να φαίνεται πιο παλιό από ό,τι είναι πραγματικά, επαναφέρετε τα τελειώματα με ανθεκτικό πλούτο και λάμψη που διαρκεί!
    Τεχνικά Χαρακτηριστικά
    Ποσότητα: 473ml